Podobno pojawiło się sporo tych własnie modeli rzuconych na rynek w niskiej cenie. Niby produkt oryginalny i w pełni wartościowy.
opony letnie - co myślicie
Zwiń
X
-
OII RS BMN - 205KM@435Nm by R-Performance :-)
SPRZEDAJĘ NA OLX: http://olx.pl/oferty/uzytkownik/1G8sP/
-
-
Nie no mam nadzieje, że jednak jest to pełnowartościowy towar...SPRZEDAM! Nakładki na rączkę fotela do OII :
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...046007#1046007
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SezzamA czy ktoś mógłby podpowiedzieć co zrobić z tymi moimi felgami? 8Jx18H2 ET 35 opona haczy o plastikowy element zderzaka wewnątrz nadkola. Zmienić na 17", zmienić na 18" z mniejszym ET czy może założyć węższą oponę?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Alelelazmieniacie już na letnie? mam akurat trochę czasu w tym tygodniu i nie wiem czy już zmieniać czy jeszcze czekać.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez qazyZamieszczone przez Alelelazmieniacie już na letnie? mam akurat trochę czasu w tym tygodniu i nie wiem czy już zmieniać czy jeszcze czekać.
Komentarz
-
-
Pomóżcie w wyborze
Musze zakupić oponki 205/55R16
Rozmyślam nad:
- Dunlop SP Sport Bluresponse
- Goodyear Efficientgrip Performance
- Continental ContiPremiumContact 5
- Uniroyal Rainsport 3
Cena nie gra roli przy tych egzemplarzach, zależy mi, żeby miały rant ochronny i miały w miarę dobrą przyczepność.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leszekmwtakie felunek do czarnego is300 + dunlop r
za kilka''chwil'' post na blogu i na Hokus Pokus w dziale detailig z mycia podobnych 17` z DS-3 nie chciał bym ich za darmo.... zamęczyły by mnie
Komentarz
-
-
O Dunlopach SP Sport Bluresponse napisano już bardzo dużo.
Ja jestem bardzo zadowolony.
Opony są bardzo komfortowe i ciche.
Tak ciche, że po założeniu tych opon zaczęło mi przeszkadzać łożysko, którego wcześniej nie słyszałem.
Jeździ się na nich bardzo dobrze, zarówno po suchym jak i mokrym asfalcie. Oczywiście posiadacze twardych zawieszeń i zwolennicy ostrej jazdy są innego zdania, ale ja jeżdżę normalnie.
Sportowe opony to nie są...
Poprzednie moje opony to były Goodyear Efficientgrip. Bez "Performance" w nazwie.
To również były komfortowe opony do normalnej jazdy.
Jedna uwaga - te opony dość szybko zaczęły zdradzać oznaki zużycia. Po drugim sezonie znikły płytsze nacięcia bieżnika i opona zaczęła wyglądać inaczej, niż na początku eksploatacji.
Pod tym względem Dunlopy mają przewagę, bo ich bieżnik składa się głównie z głębokich rowów i głębokich nacięć poprzecznych...
Komentarz
-
-
...To albo zaufasz etykiecie, abo znajdziesz kogoś, kto jeździł na jednych i drugich oponach i porównał spalanie.
Nie sądzę, żeby różnica w spalaniu była zauważalna w normalnej eksploatacji auta.
Goodyeary miały "C" na etykiecie, Dunlopy "B".
Nie zauważyłem żeby spalanie mi się zmieniło...
Komentarz
-
Komentarz